torstai 26. huhtikuuta 2012

Heiskasen-Mäkisen mediallinen linjaus: VMP

HUOM! Ylen puoli yhdeksän uutiset, Tasavallan presidentin uudenvuodenpuheen kirjoittajat, yhteiskuntapolitiikan opiskelijoiden ainejärjestölehti Kajahdus ja Paavo Väyrynen SAAVAT EDELLEEN käyttää blogitekstejämme uutisoinnissaan. Mikäli tästä kehotuksesta huolimatta yllämainitut tahot eivät käytä tekstejämme, meille tulee siitä niinku tosi paha mieli, ja vaadimme ainakin yhtä miljoonaa euroa korvaukseksi.

Jos muut kuin edellä mainitut tahot lainaavat (oletusarvon mukaisesti vääristellen) sanansäiläämme, pyydämme heitä tuomaan työhuoneellemme olutta.

Kirjoitimme tämän tekstin siten, että tietyt ihmiset ymmärtävät sen olevan vitsi, vaikka emme ole oikeastaan itsekään ihan varmoja onko tämä nyt vitsiä vai ei. Jos tätä vitsiä ei ymmärretä, teemme sekä rikosilmoituksen että kantelun julkisen sanan neuvostolle. Kyse on vakavasta asiasta. Puemme sen kuitenkin vitsin muotoon, joka saattaa olla jostakusta hauska tai sitten ei. Tiedämme tosin ainakin yhden tahon, jonka mielestä tämä vitsi ei missään määrin ole hauska, mutta sillä ei ole väliä, koska tämä on kuitenkin vitsi ja tiedämme heidän olevan tiukkapipoisia, etenkin jos he ottavat tämän tosissaan. Vai olikohan tämä nyt sittenkään vitsi? Huoh, blogistin raskas arki.

Seuraavaksi kirjoitamme vakavista asioista.

1 kommentti:

Teemu Anton kirjoitti...

Vähän ryhtiä nyt tähän blogaamiseen!